header image

Wat is het Hygiëneforum?

Het Hygiëneforum wordt sinds 2015 georganiseerd en was altijd een tweejaarlijks terugkerend event. Vanaf 2021 wordt het Hygiëneforum anders ingestoken en informeren wij continu over het belang van goede hygiëne. Dit doen wij in de vorm van een groot evenement in het najaar en losse activiteiten (webinars etc.). De partners NVZ - Schoon | Hygiënisch | Duurzaam, de Vereniging Schoonmaak Research (VSR) en Schoonmakend Nederland vormen gezamenlijk de achterliggende organisatie. 

Doel van het Hygiëneforum

Al jaren werken de NVZ - Schoon | Hygiënisch | Duurzaam, VSR en Schoonmakend Nederland aan het benadrukken van een goede hygiëne en het positief op de kaart zetten van het schoonmaakvak. Een goede hygiëne wordt bereikt door op de juiste plekken en op de juiste manier schoon te maken. Dit is niet alleen de taak van de professionele schoonmaker, maar van iedereen. Door COVID-19 is het belang van hygiëne en schoon voor de gezondheid en welzijn op de kaart gezet en dat moeten we vasthouden!

Save the date: Hygiëneforum 2023

Op 17 mei 2023 is het weer tijd voor een Hygiëneforum. De NVZ, VSR, Schoonmakend Nederland en Interclean organiseren deze dag in RAI Amsterdam. Meer informatie wordt later bekendgemaakt.

Wilt u updates ontvangen? Laat dan uw e-mailadres hieronder achter.