header image

Sponsors Hygiëneforum 2017

Het Hygiëneforum 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Ook sponsor worden? Klik hier voor meer informatie.

Allergenen Consultancy

Allergenen Consultancy levert producten voor hygiënecontrole en –training. Wij leveren uit voorraad ATP-testen, UV materialen en sneltesten voor residueel eiwit of allergenen.

Bij UV-trainingen worden opzettelijke vervuilingen aangebracht met UV-deeltjes met een specifieke fluorescerende kleur, zoals knalrood, blauw of groen. Deze zijn onzichtbaar met het blote oog maar lichten onder UV licht fel op. Speciaal voor handhygiëne trainingen zijn complete trainingssets samengesteld.

De UV-techniek biedt ook mogelijkheden voor hygiëne inspecties. Verschillende stoffen lichten namelijk van zichzelf op als ze worden beschenen met ultraviolet (UV) licht zoals urine, huidvet, bloed, restanten schoonmaakmiddel, medicijnen of kalk. Bezoek http://www.hygienecontrole.nl voor meer informatie.


Alpheios

Binnen de zorg staan hygiëne en patiëntveiligheid hoog op de agenda. Huidige ontwikkelingen in zorgland zijn in een aantal gevallen een bedreiging voor de patiëntveiligheid, met als resultaat grote maatschappelijk schade, zowel in euro’s als in mensenlevens. Alpheios biedt tal van oplossingen die zorgorganisaties helpen om deze schade te beperken, te bestrijden, maar het liefst te voorkomen. Alpheios adviseert én implementeert op het gebied van infectiepreventie én heeft in samenwerking met internationaal gerenommeerde onderzoekers en instituten een geavanceerde desinfectiemethode ontwikkeld, gebaseerd op het vernevelen van waterstofperoxide. 

Alpheios is de expert op het gebied van professionele schoonmaaksystemen en -strategieën in de Benelux. En heeft met een uitstekende methode- en dienstenaanbod al jarenlang een gevestigde naam en reputatie in de professionele markt. Door de hoge kwaliteit van de organisatie i.c.m. de aanwezige vakkennis neemt Alpheios een toonaangevende positie binnen de gezondheidszorg in. Een sector die gewend is om enkel en alleen te werken op basis van hoge kwaliteitsstandaarden en bewezen performance.

http://www.alpheios.nl/ 


Christeyns

Een schonere toekomst... begon gisteren!

Een schonere wereld bouwt men niet in één dag op.

Christeyns is opgericht in 1946. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de wereldwijde chemiemarkt.

Uw voorkeurspartner in verschillende segmenten
Wat ooit begon als een kleine zeepfabriek, is ondertussen uitgegroeid tot een stabiele internationale partner die actief is in drie verschillende vakgebieden:

 • Hygiënechemie – verhandeld onder de merknaam Christeyns.
 • Proceschemie – Zusterbedrijf Govi uit Gent (B) produceert emulsies, dispersies, calciumstearaat, vetzuuresters en zeep in allerlei verschillende vormen voor diverse sectoren. Bezoek de website van Govi voor meer informatie.
 • Bouwchemie – Zusterbedrijf Oscrete, gevestigd in Bradford (UK) ontwikkelt en verkoopt een breed gamma van beton-, mortel- en cementadditieven voor de bouwsector. Bezoek de website van Oscrete voor meer informatie.

Expert in Hygiëne
Christeyns staat synoniem voor superschoon. Ons handelsmerk? Een combinatie van uitstekende chemische producten, betrouwbare apparatuur en een flexibele service, op maat van de klant. Ons portfolio omvat producten voor vier marktsegmenten:

 • Professionele textielverzorging
 • Voedingsindustrie en detailhandel
 • Professionele reiniging
 • Gezondheidszorg

http://www.christeyns.com/en


CID LINES

CID LINES has chosen for an integrated approach for food security. Through consistent farm-to-table hygiene concepts, competent food safety advisers and an extensive range of high quality products and services, CID LINES became an important partner for the food industry in more than 80 countries throughout the world. After agriculture, food processing is the next step in the “Food Chain”. CID LINES developed a specialized range of products for the food industry, where we guarantee that safe food is our first mission. The no-nonsense approach of our specialized teams revolves uniquely around our customers who can count on expert advice. 

http://www.cidlines.com


Diversey

Diversey is een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd innovatieve totaaloplossingen op het gebied van reiniging en hygiëne aanbiedt. Ons aanbod omvat totaaloplossingen voor alle professionele toepassingen, inclusief trainingen, logistiek en administratieve ondersteuning. Onze klanten bevinden zich in alle marktsegmenten.

Duurzaam ondernemen zit verweven in de genen van Diversey. Wij hebben oog voor de maatschappelijke, ecologische en economische gevolgen van duurzaamheid, zowel voor ons als voor onze klanten. Wij zijn van mening dat duurzaamheid en een goede gezonde winstgevendheid hand in hand gaan. Duurzame oplossingen met een beperkte impact op het milieu zijn meer winstgevend en stimuleren een goede bedrijfsvoering voor nu en de toekomst.

Met onze totaalaanpak op het gebied van infectiepreventie kunnen we u adviseren en ondersteunen bij alle aspecten van een infectiepreventiebeleid. Belangrijk hierbij is een goede implementatie en borging.

Bij Diversey stellen wij ons op als partner voor onze klanten. Wij luisteren naar hun wensen en nemen de tijd om specifieke behoeften goed te begrijpen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de faciliteiten waar onze klanten zorg voor dragen, zodat deze altijd schoon, veilig en aantrekkelijk zijn. Wij werken samen om de verwachtingen, en die van hun klanten, te overtreffen, elke dag, overal!

http://www.diverseyinfectiepreventie.nl/


Dr. Weigert Nederland BV

Dr. Weigert Nederland BV, gevestigd te Assen, is een vertrouwd begrip voor veel mensen die op professionele wijze betrokken zijn bij de reiniging en desinfectie van oppervlakten of producten. Dr. Weigert brengt al jaren met succes de Neodisher reinigings- en desinfectieproducten op de markt. Daarnaast vertegenwoordigen wij ook andere vooraanstaande leveranciers en is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalaanbieder voor alle markten.
Wij streven te allen tijde naar langdurige zakelijke relaties met blijvend tevreden klanten, partners en leveranciers.
Aan de hand van uitgebreid advies bij alle vragen over reiniging en desinfectie bieden wij onze klanten de grootst mogelijke veiligheid en efficiëntie bij het gebruik van het product en bij het opstellen en in de praktijk brengen van voorzorgsmaatregelen op het gebied van bedrijfsmatige hygiëne. Een efficiënte bedrijfsstructuur in combinatie met inzetbereidheid, deskundigheid en creativiteit van onze medewerkers vormen de bouwstenen voor de prestaties die wij iedere dag opnieuw aan onze klanten demonstreren.
Een betrouwbare, snelle en flexibele levering aan onze klanten maakt ons concept compleet. Deze structuur staat garant voor snel en flexibel handelen op alle niveaus.

"Niet wat wij kunnen maken is bepalend, maar welk voordeel onze klanten ervan hebben."
Oprichter Dr. Walter Weigert

https://www.drweigert.com/nl/


Ecolab B.V.

Ecolab is de wereldleider in water-, hygiëne- en energietechnologieën en diensten. Over de hele wereld kiezen bedrijven in de foodservice, voedselverwerking en horeca markten, de gezondheidszorg, de industrie en de olie- en gasmarkten voor de producten en diensten om hun omgeving schoon en veilig te houden, om hun operationele efficiëntie te optimaliseren en hun duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren.
Al meer dan 90 jaar, werken we achter de schermen om voedsel veilig te houden, om de verspreiding van infecties te voorkomen en om vitale bronnen te beschermen. Met als doel de bevordering van veilig voedsel, het onderhouden van schone omgevingen, het optimaliseren van water- en energieverbruik en het verbeteren van de operationele efficiëntie. En vandaag doen we meer dan ooit tevoren.
Ecolab levert We leveren van schoonmaak middelen en systemen waardoor we dagelijks een schoner, veiliger en efficienter werkomgeving creeren. Hierbij speelt waarin de Ecolab TM vertegenwoordiger een cruciale rol speelt. Wij weten wat u bezig houdt door er te zijn!
Bij ons kunt u terecht voor professionele oplossingen specifiek ontwikkeld voor alle mogelijke schoonmaaktaken, waaronder vaatwas, keukenhygiëne, wasgoed, housekeeping, gebouwenonderhoud, handhygiëne, …

http://www.nl.ecolab.eu


Gom ZorgSupport

Gom ZorgSupport is specialist in het schoonhouden van zorgorganisaties. In onze dienstverlening merkt u dat we betrokken zijn en efficiënt werken, aansluitend bij uw eisen en de wensen van patiënten en cliënten. Maar vooral zijn we een partner die bijdraagt aan een inspirerende zorgomgeving. Eén waarin het plezierig werken en verblijven is.

Website Gom ZorgSupport


Helichem Groep

Helichem groep ontwikkelt en produceert al 80 jaar een uitgebreid arsenaal aan moderne was-, reinigings- en onderhoudsproducten zoals (af)wasmiddelen, allesreinigers, speciaal reinigers, cosmetica en industriële producten. Afnemers – van professionele schoonmaakgroothandels tot supermarkt, drogisterij en discount – hebben de keuze uit zo'n 500 producten in meerdere varianten die zij onder hun eigen (huis)merk op de markt kunnen brengen. In eigen laboratoria ontwikkelt en adviseert Helichem bij het opzetten van eigen productlijnen, ook voor de gezondheidszorg.

Binnen de Helichem groep vallen diverse bedrijven als Helichem BV, Vipack BV, De Lange/Flavodor (etherische en vette oliën, parfums en aroma's).

Bezoek onze website: http://www.helichem.nl


Henkel

Henkel operates globally with a well-balanced and diversified portfolio. The company holds leading positions with its three business units in both industrial and consumer businesses thanks to strong brands, innovations and technologies. Henkel Adhesive Technologies is the global leader in the adhesives market – across all industry segments worldwide. In its Laundry & Home Care and Beauty Care businesses, Henkel holds leading positions in many markets and categories around the world. Founded in 1876, Henkel looks back on more than 140 years of success. Henkel employs more than 50,000 people globally – a passionate and highly diverse team, united by a strong company culture, a common purpose to create sustainable value, and shared values. As a recognized leader in sustainability, Henkel holds top positions in many international indices and rankings. Henkel's preferred shares are listed in the German stock index DAX.

http://www.henkel.com/


In2Food

In2Food ontwikkelt, produceert en levert een breed assortiment aan reinigings- en desinfectiemiddelen voor de levensmiddelenindustrie, waaronder haar eigen merk SynQ. Het hoogwaardige SynQ assortiment reinigings- en desinfectiemiddelen is samengesteld om de diverse soorten vervuilingen goed te kunnen verwijderen.

Door de kennis van ons team van experts op het gebied van reinigingsmiddelen loopt In2Food altijd voorop in de ontwikkeling van uiterst effectieve, eenvoudig afbreekbare en duurzame reinigingsmiddelen. Synerlogic, waar In2Food onderdeel van is, neemt haar verantwoordelijkheid voor wat betreft de borging van (product)kwaliteit en voedselveiligheid. Synerlogic streeft hierbij naar een ketenaanpak en neemt dit mee in de selectie van haar leveranciers.

In2Food levert dus oplossingen voor het volledige productieproces, om zo te komen tot een goed en gezond eindproduct. Dat doen wij door heel Europa, voor zowel eenmanszaken als multinationals.

Nog altijd zeggen wij met gepaste trots: "Zorgt u voor de melk, zorgen wij voor de rest."

https://www.in2food.nl/


Kärcher B.V.

Het familiebedrijf Kärcher is wereldwijd de toonaangevende aanbieder van efficiënte, milieuvriendelijke reinigingssystemen. Kärcher maakt het verschil door hoogwaardige kwaliteit en innovatie. De reinigingsapparaten van Kärcher combineren functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en aansprekende vormgeving. Innovatie en streven naar de betere oplossing zijn kenmerkend voor de onderneming, wat steeds opnieuw wordt onderschreven door octrooien en onderscheidingen van gerenommeerde instanties. Kärcher streeft altijd naar de optimale oplossing voor elk reinigingsvraagstuk. Zo ontwikkelt Kärcher krachtige systemen die bestaan uit perfect op elkaar afgestemde reinigingsapparaten, toebehoren en reinigingsmiddelen. Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften en wensen van onze klanten onderhouden wij nauw contact met particuliere en professionele gebruikers. De inzichten die wij daarmee verkrijgen passen wij consequent toe bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Op die manier zorgen wij ervoor dat elke nieuwe ontwikkeling niet alleen geschikt is voor de steeds complexere reinigingsvraagstukken, maar ook het werk van de gebruikers zoveel mogelijk vereenvoudigt en verlicht.

https://www.kaercher.com/nl/


Lonza Ltd

Lonza is a global leader for registered biocides, preservatives and antimicrobial formulations for use in disinfectants, sanitizers, institutional and household cleaning products. Complemented by world class technical and regulatory support, we help our customers meet the needs of an evolving global marketplace, leveraging our expertise to turn challenges into opportunities.

http://www.lonza.com/hygiene


Multifill

Multifill B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bereiden, afvullen, verpakken en verzenden van non-food vloeistoffen naar wereldwijde opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak- en persoonlijke verzorgingsmiddelen. Wij maken onder meer vloer- sanitair- en keukenreinigers, handzepen, badschuim, shampoo, desinfectiegel en handcrèmes. Daarnaast zijn wij actief voor de automotive industrie en de Agricultural markt.

Multifill B.V. beschikt over 2 productielocaties met kantoor in Mijdrecht en een Warehouse met in totaal 10.000m2.

Ons Full Service concept wordt door onze klanten zeer gewaardeerd, onze slogan is derhalve ook niet voor niets, "Masters in Mixing & Filling".

Multifill is ISO 9001-2008 en cGMP gecertificeerd.

http://multifill.nl


PAUL HARTMANN B.V.

De HARTMANN GROEP is een internationale speler op het gebied van medische en hygiënische producten. Ons succes is gebaseerd op onze jarenlange medische ervaring en de voortdurende dialoog met onze klanten. Het welbekende HARTMANN-merk vormt de kern van ons portfolio, dat bestaat uit professionele oplossingen voor wondverzorging, incontinentieverzorging en operatiekamerbescherming. Het productaanbod wordt gecompleteerd door aanvullende medische producten en diensten op het gebied van patiëntenzorg.

http://nl.hartmann.info/


Procter & Gamble Professional

P&G Professional leverages P&G's scale, trusted brands, and strengths in market and consumer understanding to meet the specific business needs in a wide range of industries, such as foodservice, building cleaning and maintenance, education, hospitality, and care homes. We understand the importance of professionally cleaned spaces. Because first impressions and lasting experiences are so critical, we help our business partners apply innovative technology to the science of commercial cleaning.

http://pg.com


Qlean-tec B.V.

Qlean-tec B.V. ontwikkelt en vermarkt reinigingsconcepten voor professioneel gebruik. Ons assortiment richt zich op de voedingsmiddelenindustrie, automotive en professionele keukens. Met hoge kwaliteit reinigingsmiddelen en innovatieve concepten is Qlean-tec graag uw partner om u te ondersteunen op het gebied van hygiëne. De kern: het leveren van totaaloplossingen met de juiste producten én de juiste service.

De aanpak van Qlean-tec: ontzorgen
Wij maken het onze klanten graag gemakkelijk. Eenvoud in systemen, voor een gebruiksvriendelijke omgang met hygiëne. Maar ook pasklare totaalconcepten voor specifieke segmenten, met de juiste producten op een rij.

In onze totaaloplossingen gaat het om meer dan alleen de juiste producten. Qlean-tec staat voor veiligheid en zekerheid. Veilige producten en verpakkingen, gericht advies en begeleiding op de werkplek voor een veilige omgang met producten. Hoog op onze agenda staat u te ontzorgen op het gebied van hygiëne. Hygiënenormen eisen van onze klanten het uiterste. Met professionele ondersteuning, een scala aan hulpmiddelen en trainingsmogelijkheden, geven wij extra zekerheid om alle hygiëne eisen te waarborgen. Wij onderscheiden ons graag door een hoge mate van service, een écht advies op maat en snelle levering. Onze totaaloplossingen combineren voor u de juiste producten en diensten.

http://www.qleantec.com


Reckitt Benckiser

Reckitt Benckiser's brands for hygiene are available in nearly 200 countries and they're trusted by people all over the world. We believe that hygiene is the practice through which people maintain or promote good health. Making themselves and their surroundings clean, by cleaning and disinfecting surfaces, hands, units, surroundings and items of personal use in order to break the chain of infection, contribute to good hygiene. Hygiene, both inside and outside the house, is an essential aspect of our daily lives. With the powerbrands such as Dettol, Harpic, Cillit Bang, and Clearasil, Reckitt Benckiser promotes healthy lives in healthy homes.

https://www.rb.com/


Schülke: European Leader in Infection Control

Service, ondersteuning en levering van producten voor infectie preventie.

Al meer dan 130 jaar ontwikkelt, produceert en levert schülke+ duurzame producten bestemd voor de bestrijding van micro-organismen. Service, advies en training zijn daarbij kernbegrippen om gebruikers zo goed mogelijk te begeleiden bij de toepassing van onze producten. Onze producten worden gebruikt binnen de volgende markten:

Industrieel:
Conserveringsmiddelen en specifieke reinigers teneinde producten en productie processen te vrijwaren van schadelijke invloeden veroorzaakt door micro-organismen. Onze producten worden o.a. gebruikt in personal care producten, detergenten en chemische producten op waterbasis zoals verven, lijmen, kitten, e.d., olien en brandstoffen.

Institutioneel:
Infectie preventie producten voor de gezondheidszorg, alsmede begeleiding, training en opleiding t.a.v. gebruik en infectie preventie. Reinigers, desinfectantia en verzorgende producten voor huid en handen, alsmede reinigers en desinfectantia voor oppervlakken en instrumenten waarmee ook een belangrijke bijdrage wordt gerealiseerd in het voorkomen van antibiotica resistentie.

www.schuelke.com


Senzora B.V.

Senzora ontwikkelt, produceert en vermarkt was- en reinigingsproducten en is producent van huismerken voor retailers en de professionele markt. Naast private labels zijn ze actief onder de merken Tricel en Klok. In Deventer worden de was-, vaatwas- en oxy poederproducten geproduceerd, verpakt en geëtiketteerd. Tevens vindt er de productie van soda plaats.

Senzora biedt vele mogelijkheden in recepturen en verpakkingsvormen. Het bedrijf beschikt over een eigen R&D-afdeling, kwaliteitsdienst en het laboratorium is voorzien van moderne testapparatuur. De productielocatie is op het hoogste BRC-non-food niveau gecertificeerd. Senzora, een Nederlands familiebedrijf met een rijke historie sinds 1876.

www.senzora.com


Spectro B.V.

Spectro is een familiebedrijf dat zich richt op de productie van reinigingsmiddelen voor professioneel gebruik. Wij leveren de producten private label en ontwikkelen innovatieve reinigingsconcepten zoals Ecodos. In onze fabriek in Oss verzorgen wij zelf productontwikkeling, productie, verpakken en etikettering van de producten. Kwaliteit, MVO en kennis van zaken zijn de pijlers van ons bedrijf.

http://www.spectro.nl


Unilever

Iedere dag gebruiken wereldwijd 2,5 miljard mensen Unilever-producten om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen. Hierdoor krijgen wij de kans om een betere toekomst op te bouwen.
Wanneer consumenten gebalanceerde voedingsmiddelen, betaalbare zepen, luxueuze shampoos of huishoudelijke producten kopen, dan is de kans groot dat zij een van onze merken uitkiezen. Onze hygiënemerken Glorix, Cif, Sun, Omo en Robijn richten zich op verbetering van de gezondheid door een betere hygiëne.

https://www.unilever.nl/


Van Dam Bodegraven B.V.

Van Dam Bodegraven B.V. is zelfstandig producent van reinigingsmiddelen voor de Nederlandse en Europese markt en is uitgegroeid tot een toonaangevende ‘private label’- en ‘contract filling’-fabrikant. Al vele jaren wordt er geproduceerd voor een aantal gerenommeerde Europese retail-ketens en multinationals. Naast de activiteiten in de Benelux, is Van Dam Bodegraven B.V. sterk gericht op de export. Van Dam Bodegraven B.V. beschikt over een productielocatie en kantoor in Bodegraven en over een verkoopkantoor in Mülheim an der Ruhr (Duitsland). Kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn de kernwoorden waarmee Van Dam Bodegraven B.V. zich al meer dan 85 jaar onderscheidt in de markt.

Dammol Pro-line is de merknaam voor een range van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmiddelen voor de professionele gebruiker, geproduceerd door Van Dam Bodegraven B.V. Bij de ontwikkeling van deze producten is rekening gehouden met een aantal criteria; hoogwaardige kwaliteit, invulling segment meest voorkomende reinigingsmiddelen, professionele uitstraling, aangename geurbeleving, handig in gebruik en een aangename prijsstelling.

http://www.vandambodegraven.nl


VEIP

VEIP disinfectants and tableting

Klantgericht
VEIP Disinfectants is fabrikant van desinfectiemiddelen voor alle denkbare sectoren. We zijn al ruim zeventig jaar zowel nationaal als internationaal actief in de markt van professionele desinfectie en reiniging. Naast levensmiddelenindustrie, agrarische sectoren en zorgsector zijn we actief in drinkwater desinfectie. Onze ervaring en expertise stelt ons in staat klantgericht te werken en adequate adviezen te geven. We zijn sterk in onze custom-made benadering.

Disinfectants & Tablets
We maken desinfectiemiddelen en daarnaast produceren we tabletten voor allerlei (niet-pharma) toepassingen. Hiervoor hebben we de afgelopen 50 jaar veel ervaring en kennis opgebouwd. We hebben eigen productiefaciliteiten en beschikken over volledig geconditioneerde productieruimten, tabletteer- en verpakkingsmachines.

VEIP
We zijn een onafhankelijk en zelfstandig opererende organisatie, lid van de branchevereniging NVZ. Al onze desinfectieproducten zijn geregistreerd bij het CTGB, zijn volledig biologisch afbreekbaar en conform de Europese Biociden Verordening (EU) 528/2012.

http://www.veipdisinfectants.com/


Wecovi BV – Wecoline

Wecoline is een van de merken van Wecovi BV, een innovatief familiebedrijf dat de schoonmaak professional  \sinds 1971 verrast met de beste schoonmaakmaterialen. Door de toenemende vraag naar de hoogste standaard in hygiëne en met onze jarenlange ervaring is het Clean 'n Easy Superior Single Use concept ontwikkeld.

Dit concept biedt de schoonmaker de juiste materialen om optimale hygiëne te waarborgen in sectoren waar dit cruciaal is zoals de gezondheidszorg, levensmiddelenindustrie maar ook de reguliere schoonmaak. De kant en klare nonwovens (droog of geïmpregneerd) of droge microvezel producten zorgen voor een snelle hygiënische reiniging van oppervlaktes en vloeren.

Direct aan de slag met altijd schone materialen bespaart tijd en verkleint de kans op kruisbesmetting. Bovendien zijn bij Clean 'n Easy Superior Single Use logistieke processen niet aan de orde. Omdat de doeken en moppen voor eenmalig gebruik zijn, is het wasproces verleden tijd. Het concept is passend aan de wensen en de omgeving in te zetten.

http://wecoline.com


Werner & Mertz

Wij brengen duurzaamheid tot leven.                                

Werner & Mertz Professional, Europese fabrikant van professionele ecologische schoonmaakmiddelen sinds 150 jaar!  Door hoge reinigingsprestaties te combineren met het eco-doeltreffend productdesign worden MVO doelstellingen gerealiseerd.

Waarom zullen we kennis te maken?

Omdat wij samen zeker ideeën zullen vinden die uw business rendabeler en duurzamer zullen maken.

Onze businessstrategie!

Werner & Mertz Professional is dé Europese marktleider in milieubewuste reinigers en in duurzame initiatieven.

 • Wij richten met onze klanten op kwalitatieve en lange termijnen partnerschappen door oplossing-gedreven mentaliteit en korte communicatielijnen.
 • Met milieubewuste partners vinden wij uit en lanceren wij concrete acties tégen de ontbossing van regenwouden, het gebruik van olie, de microplastics in de oceaan…
 • Wij maken onze producten in een EMAS-gecertificeerde fabriek met 100% hernieuwbare grondstoffen en energie.
 • Een compleet productassortiment voor de Zorgsector, de Horeca, de Schoonmaakbedrijven en facilitaire diensten, de Leisure branche en diverse andere industrieën (food & non-food)
 • Wij helpen onze klanten met op maat uitvoerbare oplossingen voor het algemeen en periodiek onderhoud (binnen en buiten), de keuken (reiniging + desinfectie, vaatwas…) , de linnenwas (van semiprofessioneel tot industrieel).
 • Wij bieden kosteloze services: consulting, audit, hygiëneplannen, training en technisch-commerciële support.

http://wmprof.com/nl_nl/nl/home.html