header image

Het Hygiëneforum 2023 wordt op 17 mei 2023 gehouden in de RAI Amsterdam. De bijeenkomst vindt plaats in de Topaz Lounge, bereiken via Entree G.  Dit is via de uitgebreide bewegwijzering van de RAI goed te vinden. Raadpleeg anders de plattegrond hier.


Bereikbaarheid van de RAI Amsterdam

Het adres van de RAI Amsterdam is Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam. 

Per trein

De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand, slechts 7 minuten lopen, van ons complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein.

Per metro of bus

Vanaf station Amsterdam Centraal kunt u metro 52, de nieuwe metro van Amsterdam Noord naar station Amsterdam Zuid, nemen. Deze lijn voorziet in de snelste verbinding van Amsterdam Centraal naar de RAI, halte Europaplein. U kunt ook tram 4 nemen en uitstappen bij halte Europaplein.

Vanaf station Amstel bereikt u ons met metro 51 (uitstappen op station Amsterdam RAI) of met bus 62 (uitstappen op Europaplein) en 65 (uitstappen op Scheldeplein).

Metro 50 rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein en stopt bij station Amsterdam RAI.

Per auto

Bezoekt u een van onze events, gaat u een dagje naar Amsterdam of heeft u een afspraak in de buurt? Parkeer dan overdekt en voordelig in onze parkeergarages. U betaalt € 4,50 per uur met een maximum van € 26,00.

Per fiets, scooter of motor

Rondom het terrein van de RAI zijn bij alle ingangen fietsenrekken te vinden. Bij evenementen waarbij veel bezoekers op de fiets worden verwacht, worden er extra fietsenrekken geplaatst. Motoren en scooters kunnen gratis geparkeerd worden naast de fietsenrekken van het Elicium, volg hiervoor P-RAI 7. Let op: er zijn geen laadplekken aanwezig voor elektrische fietsen en scooters.