header image

Coronamaatregelen op Hygiëneforum

 Momenteel is het - om de veiligheid van werknemers en deelnemers van het Hygiëneforum te waarborgen - noodzakelijk om de coronamaatregelen in acht te nemen. Op 20 september zijn versoepelingen aangekondigd. De volgende regels gelden op het Hygiëneforum:

1. Toegang enkel met CoronaCheckApp
Bij de deur zullen alle genodigden gecontroleerd worden op hun QR-code in de Coronacheckapp. Je kunt een QR-code maken wanneer u dubbel gevaccineerd bent, een Test Voor Toegang gedaan hebt of wanneer u corona gehad heeft en één keer gevaccineerd bent. In de app maakt u via enkele stappen een QR-code aan die u zal laten zien aan de deur bij Hygiëneforum op 4 oktober.

Tevens dient u bij de entree vijf gezondheidsvragen te beantwoorden. Als de antwoorden allemaal negatief zijn, dan kunt u veilig naar binnen.

2. We houden ons aan de maximale capaciteit
Onder de huidige coronamaatregelen is het niet meer noodzakelijk om 1.5-meter afstand te houden in ruimtes zoals de RAI Amsterdam. Dit zullen wij daarom niet handteren tijdens het Hygiëneforum. De ruimtes zijn ingedeeld op de basisregel die nu geldt: 2/3e van de capaciteit benutten van zalen. U zult daarom niet in overvolle zalen terechtkomen. Een fijne beleving en veiligheid staan voorop.

3. Mondkapje niet verplicht
Binnen is het niet verplicht om een mondkapje te dragen.